Σελίδες

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

O Σκρουτζ Μακ Ντακ και τα ανίψια του επιστρέφουν


Οι "Παπιοπεριπέτειες" (Ducktales) επιστρέφουν! H Disney με μια ανακοίνωση κάνει ευτυχισμένα όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά του κόσμου 


Και ναι όσοι μεγαλώσατε με τον θείο Σκρουτζ, μπορείτε να φωνάξετε μαζί μας ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Γιατί; Γιατί η Disney ανακοίνωσε ότι οι "Παπιοπεριπέτειες" (Ducktales) επιστρέφουν!

O Σκρουτζ Μακ Ντακ και τα ανίψια του έρχονται σε νέες περιπέτειες από το 2017. Φυσικά από την παρέα τους δε θα λείψουν οι Duckworth, Gyro Gearloose, Launchpad McQuack, Flintheart Glomgold, Magica DeSpell και Poe, Ma Beagle και η κα. Beakley, ο Webbigail Vanderquackα αλλά και οι Beagle Boys (Burger Beagle, Bouncer Beagle), που πάντοτε έψαχναν τρόπο να μπουν στο θησαυροφυλάκιο και να κλέψουν τα χρήματα του Σκρουτζ.


Η βραβευμένη με Emmy σειρά, βασίστηκε στις ιστορίες ενός από τους σημαντικότερους δημιουργούς κόμικ με χαρακτήρες της Disney, Carl Barks, ο οποίος έμεινε στην ιστορία και ως "Παπιάνθρωπος".

H επιστροφή του θείου Σκρούτζ  επιβεβαιώθηκε και από τον Marc Buhaj, αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή του Disney XD.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...