Σελίδες

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ποιον δημοφιλή σούπερ ήρωα σκοτώνει η Marvel;


Έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του Γούλβεριν, στην τελευταία σελίδα του τεύχους 140 του The Incredible Hulk.

Ο δημοφιλής σούπερ ήρωας και σύμμαχος των X-Men, είναι πάνω από 100 ετών, έχει υπάρξει στρατιώτης, σαμουράι, μεταλλαγμένος, μέλος των Εκδικητών, θύμα πειραμάτων, δάσκαλος.

Όπως αποκαλύπτει το Entertainment Weekly, ο Γούλβεριν πρόκειται να πεθάνει σε μία σειρά κόμικ που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο.

Στο «3 Μήνες για να Πεθάνεις» -όπως ονομάζεται η ιστορία-, ο Γούλβεριν χάνει την ικανότητα της αυτοΐασης. Η ιστορία θα παρουσιαστεί σε τέσσερα μέρη με τίτλο «Ο Θάνατος του Wolverine».

Την ιστορία έχει γράψει ο Τσαρλς Σούλε και τα σχέδια έχει κάνει ο Στιβ ΜακΝίβεν.

«Για πάρα πολύ καιρό, ανεξαρτήτως του με ποιον πολεμούσε ο Γούλβεριν, υπήρξε ο αιώνιος νικητής» λέει ο Μάικλ Μαρτς, ένας από τους εκδότες της Marvel, υπεύθυνος για το πρότζεκτ.

«Σχεδόν πάντα είναι πρώτος. Τώρα έρχεται αντιμέτωπος με έναν εχθρό που δεν μπορεί να νικήσει, που δεν μπορεί να πολεμήσει. Τι σημαίνει αυτό για έναν χαρακτήρα που υπάρχει εδώ και αιώνες;» αναρωτήθηκε.

Αν και ο θάνατος στα κόμικ σπάνια είναι κάτι τελεσίδικο, ο Μαρτς επιμένει ότι αυτή δεν είναι μία τέτοια περίπτωση.

Η Marvel προσέγγισε το γεγονός «από την πλευρά του τελεσίδικου, του κλεισίματος» είπε και τόνισε ότι ο θάνατος του Γούλβεριν θα έχει συνέπειες σε όλη τη σειρά της Marvel.

«Θα δούμε έναν κόσμο χωρίς τον Γούλβεριν. Αυτό επηρεάζει όχι μόνο τους συνεργάτες του, αλλά και το σύμπαν της Marvel. Σχεδιάζουμε ήδη πολλά πράγματα» είπε.

Δεν είναι γνωστό πώς αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει -και αν θα επηρεάσει- τα κινηματογραφικά πρότζεκτ της εταιρείας. Τον Γούλβεριν ερμηνεύει στις ταινίες X-Men (και όχι μόνο), ο Χιου Τζάκμαν.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...