Σελίδες

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Τα PLAYMOBIL συμπλήρωσαν 40 χρόνια


«Γενέθλια» για τις διάσημες φιγούρες με επετειακές εκδηλώσεις
 


Τα PLAYMOBIL, οι πιο αγαπημένες φιγούρες όλων των παιδιών, συμπλήρωσαν φέτος 40 χρόνια και το γιόρτασαν, αρχικά με μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαρτίου, στο Athens Metro Mall, και κατόπιν με την τετραήμερη κυκλοφορία ενός μοναδικού λεωφορείου που σκόρπισε χαρά σε όλη την Αθήνα.

Η PLAYMOBIL ξεκίνησε να μοιράζει χαμόγελα το 1974, όταν ένας ατρόμητος ιππότης, ένας πανέξυπνος εργάτης κι ένας θαρραλέος ινδιάνος άνοιξαν για πρώτη φορά τις πόρτες των παιδικών δωματίων. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, τα PLAYMOBIL δεν έπαψαν να χαρίζουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης, φαντασίας και παιχνιδιού.

Οι διάσημες φιγούρες έχουν πρωταγωνιστήσει στις πιο απίθανες και συναρπαστικές ιστορίες και περιπέτειες, σκορπίζοντας χαμόγελα στα παιδιά. Από ιππότες και πειρατές μέχρι πριγκίπισσες και νεράιδες, τα μικρά ανθρωπάκια εμπνέουν τα παιδιά και τα καλούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, δημιουργώντας άπειρες ιστορίες που δεν τελειώνουν ποτέ.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Athens Metro Mall, η PLAYMOBIL ανακοίνωσε την ενέργεια «δημιούργησε εσύ το επόμενο παιχνίδι PLAYMOBIL», θέλοντας να ευχαριστήσει τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή τους όλα αυτά τα χρόνια. Η ενέργεια έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να στείλουν τα γράμματά τους στην PLAYMOBIL, κάνοντας τις δικές τους προτάσεις για τα μελλοντικά παιχνίδια της εταιρείας. Τα ειδικά επιστολόχαρτα για την ενέργεια έγιναν διαθέσιμα σε καταστήματα παιχνιδιών πανελλαδικά, ενώ κάθε παιδί που συμμετείχε, έλαβε προσωπικά απάντηση από την PLAYMOBIL.

Από την άλλη, στο πλαίσιο του εορτασμού 40 χρόνια ζεστών αναμνήσεων, παιχνιδιού και ατέλειωτης φαντασίας, ένα διώροφο PLAYMOBIL Bus κυκλοφορούσε στην πόλη, από τις 12 έως και τις 15 Ιουνίου, κάνοντας τις πιο διασκεδαστικές βόλτες σε διαφορετικά σημεία κάθε ημέρα. Ο σκοπός του ήταν ένας: να μοιράσει αμέτρητα χαμόγελα σε όλους, μικρούς και μεγάλους!



Ξεκινώντας από το κέντρο της Αθήνας και φτάνοντας από τη Νέα Ερυθραία μέχρι τη Γλυφάδα και από το Αιγάλεω μέχρι την Ανθούσα, όλοι οι κάτοικοι της Αθήνας είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στο PLAYMOBIL Bus και να απολαύσουν τις πιο ξεχωριστές βόλτες με τα αγαπημένα παιχνίδια της παιδικής τους ηλικίας. Στον επάνω όροφο του PLAYMOBIL Bus τοποθετήθηκαν μεγάλες φιγούρες PLAYMOBIL, για να καλωσορίζουν τους επιβάτες και, φυσικά, για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι εκπλήξεις, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί! Το PLAYMOBIL Bus χάρισε στον κόσμο μοναδικά δώρα, με αντάλλαγμα το πιο ζωηρό τους… χαμόγελο! Σε ειδική κατασκευή που τοποθετήθηκε εντός του οχήματος, όσοι μοιράστηκαν ένα χαμόγελο, κέρδισαν από ένα δώρο PLAYMOBIL.


Παράλληλα, μια face painter ζωγράφιζε το χαμόγελο των PLAYMOBIL στα χέρια παιδιών και ενηλίκων, ενώ όλοι μπορούσαν να γράψουν τη δική τους ευχή για τα 40 χρόνια PLAYMOBIL πάνω σε μια μεγάλη, λευκή, φιγούρα!

Η Ειρήνη Ευφραιμίδη, διευθύντρια Marketing της PLAYMOBIL Ελλάδας, σημείωσε ότι «Συμπληρώνοντας 40 χρόνια παιχνιδιού, θελήσαμε να υλοποιήσουμε μια ξεχωριστή δραστηριότητα που θα τη θυμούνται για πάντα τα παιδιά. Το PLAYMOBIL Bus, εκτός από το να μοιράσει χαρά, θέλαμε να αποτελέσει την πιο ευχάριστη ανάμνηση με το αγαπημένο παιχνίδι της παιδικής ηλικίας όλων μας».

Με το PLAYMOBIL Bus, τα αγαπημένα σε όλους PLAYMOBIL έφεραν στην Αθήνα αυτό που συμβαίνει εδώ και 40 χρόνια μέσα στα παιδικά δωμάτια: ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και αμέτρητα χαμόγελα!








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...