Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

«Ο Μικρός Ήρωας» επιστρέφει...

 

Το ελληνικό συλλεκτικό, νοσταλγικό κόμικ μετά από 60 χρόνια πάλι κοντά μας

 
 
«Ο Μικρός Ήρωας» κυκλοφορεί σε μια νέα συλλεκτική έκδοση για όλους μας.

Για τους νοσταλγούς μιας περασμένης εποχής.

Για όσους συγκινήθηκαν, ονειρεύτηκαν και ταξίδεψαν με τις θρυλικές ιστορίες του μακροβιότερου περιοδικού τη δεκαετία του 50' και του 60'.

Για τους νεότερους, που έχουν την περιέργεια να ανακαλύψουν τα γεμάτα ιδανικά και αξίες αναγνώσματα με τα οποία μεγάλωσαν οι πατεράδες και οι παππούδες τους.

«Ο Μικρός Ήρωας», το εβδομαδιαίο ανάγνωσμα που συνέγραψε ο Στέλιος Ανεμοδουράς και διάνθισε με σκίτσα ο Βύρων Απτόσογλου αποτέλεσε εκδοτικό φαινόμενο για μια ολόκληρη 16ετία (από το 1953 έως το 1968). Αγαπήθηκε πολύ από τις πρώτες μεταπολεμικές γενιές λόγω της λιτής και κατανοητής γλώσσας που χρησιμοποιούσε αλλά και επειδή αναδείκνυε την αγάπη για την πατρίδα και την ελευθερία και τον αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή τυραννίας. Με αφηγηματική μαστοριά και τολμηρή φαντασία ο Μικρός ήρωας πραγματεύεται τις περιπέτειες τριών ηρωικών Ελληνόπουλων (του Γιώργου Θαλάσση, της Κατερίνας και του «Σπίθα») και τον αγώνα τους απέναντι σε Γερμανούς, Ιταλούς και Βούλγαρους φασίστες.

«Ο Μικρός Ήρωας» θα κυκλοφορεί στις αρχές κάθε μήνα στα περίπτερα όλης της χώρας και στην Κύπρο με τιμή 2,5 ευρώ. Μη χάσετε τον 7ο τόμο που περιλαμβάνει τα τεύχη 31 έως 35 και κυκλοφορεί από την 1/1/14.

Τα τεύχη του 7ου τόμου:

Νο 31 - Η εκδίκησις του Σεϊτάν
Νο 32 - Ελευθερία ή θάνατος
Νο 33 - Ο θάνατος της Φροϋλάϊν
Νο 34 - ΚΑΜΙΚΑΖΙ Ο κίτρινος Σαμποτέρ
Νο 35 - Το Κελί του ΜαρτυρίουΟι ιστορίες του Μικρού Ήρωα και στο διαδίκτυο

Επιπλέον το newsbeast.gr σε συνεργασία με την εταιρεία COMICS & CROSSWORDS PUBLICATIONS σας προσφέρει κάθε 1η του μήνα σε ηλεκτρονική μορφή ολόκληρο το πρώτο τεύχος της συλλεκτικής έκδοσης που θα κυκλοφορεί κάθε μήνα στα περίπτερα.

Διαβάστε αποκλειστικά στο newsbeast.gr το τεύχος Νο 31 «Η εκδίκησις του Σεϊτάν»


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...