Σελίδες

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Οκτώ τηλεπαιχνίδια που άφησαν το στίγμα τους

Κάποια τα θυμάσαι, κάποια όχι. Για μερικά από αυτά στηνόσουν στην τηλεόραση με μπύρες και σουβλάκια και για άλλα απλώς άλλαζες το κανάλι. Δες οκτώ από αυτά.


Καν' το πες το βρες το παρ' το

Αρχές των 90s και ο κουστουμαρισμένος Δάνης Κατρανίδης παρουσιάζει το Καν' το πες το βρες το παρ' το με τον νικητή που θα βρει το σωστό κλειδί στο τέλος να κερδίζει ένα αυτοκίνητο.



Κόντρες

Ήταν 1992 όταν ο αείμνηστος Βλάσσης Μπονάτσος παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι Κόντρες στο Mega με επιτυχία. Η ατάκα "πάρα πολύ ωραίο" έγινε must της εποχής.



Mega Banca

To Mega Banca παρουσίαζε από το 1992 μέχρι το 1995 ο Γιώργος Πολυχρονίου. Συμπαρουσιάστρια ήταν η Ελένη Μενεγάκη και αργότερα στη θέση της πήγε η Πωλίνα. Τον Σεπτέμβριο του 1994 μετονομάστηκε σε Mega Banca Show.



Ραντεβού Στα Τυφλά

Τρεις επίδοξοι/ες μελλοντικοί σύντροφοι του/της συμμετέχων/ουσας που είναι από την άλλη πλευρά του τοίχου ήταν τα "κύρια συστατικά" του τηλεπαιχνιδιού. Το τελικό ζευγάρι πήγαινε μαζί σε ένα ταξίδι για να γνωριστούν... καλύτερα. Από το 1991 μέχρι και το 1994 παρουσιάστρια ήταν η Βάσια Τριφύλλη ενώ μετά την παρουσίαση ανέλαβε η Ισαβέλλα Βλασιάδου. Την επόμενη δεκαετία η εκπομπή επέστρεψε ως Ραντεβού στα Φανερά στον ΑΝΤ1 και το 2007 στον Alpha με τη Ναταλία Γερμανού.




Κόντρα Πλακέ

Το Κόντρα Πλακέ διαδέχτηκε τις Κόντρες λίγα χρόνια αργότερα με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Από το 1996 μέχρι το 1999 μεταδόθηκε ενώ στο τηλεπαιχνίδι συμμετείχαν και οι τηλεθεατές.





Το Μεγάλο Παζάρι

Το 1994 από τη συχνότητα του Mega ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίασε το Μεγάλο παζάρι. Ποιος ξεχνάει τον Mr Ζονγκ αλλά και το σχολιασμό από τον Ίζυ Κουτιέλ; Το τηλεπαιχνίδι ξαναβγήκε το 2006 αυτή τη φορά από τον Alpha με τον ίδιο παρουσιαστή.




Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα

Ένα από τα αγαπημένα μου τηλεπαιχνίδια ήταν το Παιχνίδια χωρίς σύνορα το οποίο προβαλλόταν από την κρατική τηλεόραση. Αξέχαστες θα μείνουν οι περιγραφές της Δάφνης Μπόκοτα αλλά και του Κώστα Σγόντζου. Επρόκειτο για ένα πανευρωπαϊκό παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε η Ελλάδα από το 1993 μέχρι και το 1999. Ένα παιχνίδι που πολλοί θα ήθελαν να επιστρέψει ξανά στην tv.





Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα

Ήταν 1998 όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίασε το Άνδρες έτοιμοι για όλα. Οι παίκτες έμεναν χωρίς ρούχα και οι "εκτελέστριες" τους έριχναν στην πισίνα. Στο ίδιο σόου ήταν και η μετέπειτα σύζυγος του παρουσιαστή, Δήμητρα Ρουμπέση.





πηγή:  http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...