Σελίδες

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Τα 10 καλύτερα τραγούδια των 80s σύμφωνα με το NME


Το NME magazine δημοσίευσε τη λίστα με τα καλύτερα τραγούδια των 80s. Δες την πρώτη δεκάδα. (Σιγά μην έλειπαν οι Joy Division).
Αν έζησες τα 80s ή είσαι λάτρης αυτής της δεκαετίας σίγουρα αυτή η λίστα σε ενδιαφέρει. Σίγουρα θα έχεις κάποιες διαφωνίες όπως και εγώ. Ωστόσο, δες την πρώτη δεκάδα.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Πώς ήταν τα μοντέλα της Victoria's Secret το 1979; "Αληθινές" γυναίκες


Χωρίς photoshop, με ροζ μάγουλα και φυσικό μαύρισμα - δείτε μια διαφορετική βερσιόν των μοντέλων της Victoria's Secret.
Ο κατάλογος μόδας της Victoria's Secret του 1979, είναι τελείως διαφορετικός από αυτούς που βλέπουμε σήμερα.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Fashion in the 80's !




Ας δούμε ένα βίντεο, που θα μας θυμίσει τις τάσεις της μόδας στη θρυλική δεκαετία του '80...



Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Παλιές διαφημίσεις που έκαναν πάταγο

Όταν η αισθητική «χτυπούσε»… κόκκινο Μπορεί όταν τις βλέπει κανείς σήμερα να «λύνεται» στα γέλια καθώς η αισθητική τους θεωρείται ξεπερασμένη, ωστόσο την εποχή που προβλήθηκαν, έκαναν πάταγο.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Το PAC-MAN σε ταινία μικρού μήκους [Video]

To PAC-MAN, το δημοφιλέστερο ίσως arcade game όλων των εποχών, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 12 Μαΐου 1980 στην Ιαπωνία από τη Namco. Στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει ουκ ολίγα trailer για το υποτιθέμενο “PAC-MAN: The movie” αλλά τώρα η πολυπόθητη ταινία -έστω και μικρού μήκους- είναι γεγονός!

Πρόκειται για μια δημιουργία της Steelehouse Productions, διάρκειας 6,5 λεπτών που θα λέγαμε ότι αποτελεί μια μίξη από TRON, Matrix και φυσικά PAC-MAN. Απολαύστε την:

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Αντίο κουκουβάγια! Τέλος εποχής για ΟΕΔΒ


Και ποιος δεν θυμάται το σήμα κατατεθέν των σχολικών του βιβλίων που συντρόφεψε γενιές Ελλήνων... Η σοφή μας κουκουβάγια, το σήμα του ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) είναι ένα ακόμη θύμα της κυβέρνησης των οσφυοκαμπτών στην Τρόικα και το ΔΝΤ. Ο Οργανισμός καταργείται επισήμως πλέον.

«Σε λίγες ώρες ο Ο.Ε.Δ.Β. θα αποτελεί παρελθόν, καταργείται οριστικά», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων, κ. Μάκης Λυκόπουλος και ο γενικός γραμματέας του, κ. Σταύρος Ευσταθόπουλος. «Μετά από 75 χρόνια η κουκουβάγια της σοφίας και της αρετής «πετάει μακριά», γιατί κάποιοι αποφάσισαν, ότι δεν έχει θέση στη σύγχρονη μνημονιακή εκπαίδευση. Η μόρφωση θα γίνεται πλέον ηλεκτρονικά.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Τιραμόλα

Ο Τιραμόλα είναι χαρακτήρας κόμικ. Πρωτοσχεδιάστηκε το 1952 σε σενάριο του Ρομπέρτο Ρέντσι και σχέδιο του Τζόρτζιο Ρεμπούφφι. Κυκλοφόρησε σε ομώνυμο περιοδικό. Το βασικό χαρακτηριστικό του ήρωα ήταν ότι το σώμα του ήταν φτιαγμένο από καουτσούκ, κι έτσι είχε τη δυνατότητα να εκτείνει τα μέλη του για πολλά μέτρα έως και χιλιόμετρα. Ο χαρακτήρας ήταν ένα απλό σχέδιο, με μαύρες γραμμές για σώμα, οβάλ πρόσωπο, έναν κύλινδρο για μύτη και ημίψηλο καπέλο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...